Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Graag nodigen we je uit voor iXbites op 12 februari van 12 -14 uur op Kapittelweg 33 in Nijmegen. iXbites is een combinatie van inspirerende voorbeelden van technologie in zorg en welzijn, een smakelijke lunch en een mooi netwerk van professionals.

12 februari geeft Jurriaan van Rijswijk van Games for Health een presentatie. In het tweede uur heb je de kans om zelf serious games te ervaren.

 

Spreker

Jurriaan van Rijswijk ontwerpt en ontwikkelt game-strategieën en serious games voor zorginstellingen en bedrijfsleven. Jurriaan is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van serious games voor gedragsverandering. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar honderden serious games ontworpen en gebouwd. Hij is oprichter en voorzitter van de stichting Games for Health Europe, het grootste netwerk ter wereld van mensen, bedrijven en instellingen die betrokken zijn met het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van games in de zorg.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via https://www.ixperium.nl/agenda/ixbites/

Willen jullie deze informatie ook delen met studenten en collega’s die interesse hebben in serious games?

 

iXbites is een initiatief van iXperium Health en is gratis toegankelijk voor studenten en medewerkers van de HAN en relaties van de HAN.