Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

2017 is een prachtig jaar, een jaar waarin we leven in een digitale wereld die razendsnel beweegt. Met spelsimulaties zijn we bij SAGANET gelukkig heel goed in staat om mensen succesvol te laten functioneren in die snel veranderende omgeving.

 

Daartoe beschikken we bij SAGANET over een scala van verschillende spelsimulatie vormen. Aan dit scala kunnen we Matrix Gaming toevoegen.
Matrix Gaming is een nieuwe spelsimulatie vorm die juist geschikt is om in korte tijd de benodigde inzichten te verkrijgen in een complexe onoverzichtelijke situaties, zodat tijdig effectieve handelingsperspectieven kunnen worden onderkend voor succesvol handelen.

 

 

In een Matrix Game wordt het simulatiemodel tijdens het spelen door de deelnemers opgebouwd, of in de woorden van Nikola Pavloff, het  kennismodel. Als we dit kennismodel borgen dan kunnen we dit kennismodel delen met een bredere omgeving. Beter nog, met Matrix Gaming kan dat kennismodel verder ontwikkeld worden. Letterlijk spelenderwijs ontwikkelen en overdragen van kennis.

 

 

Bijzonder is dat het in de hele korte tijd van één dag ontworpen en uitgevoerd kan worden. Het leent zich dus heel goed om juist in deze dynamische wereld snel tot een goed begrip van een situatie te komen.

 

Het is heel uniek dat we één van de bedenkers van Matrix Gaming, Tom Mouat, in ons midden hebben om de spelvorm toe te lichten en om de meerwaarde van Matrix Games onder zijn begeleiding te ervaren. Tom Mouat is een expert, heel vriendelijk en bovenal heel toegankelijk en gemotiveerd om ons verder te helpen.

 

Matrix Gaming is de rode draad voor het CONNECTIONS NL 2017 Symposium op 13 November 2017. De spelvorm biedt een prima kapstok om de gezamenlijke kennis en ervaring met ontwerp en uitvoering van spelsimulaties te vergroten. Naast Matrix Gaming gaan we ook met andere spelvormen spelen zodat eenieder een zinvolle en waardevolle dag kan beleven.

 

 

Ook in 2017 houden we het symposium op een passende locatie, ditmaal in Hoek van Holland. Om het rendement voor de deelnemers zo groot mogelijk te maken beginnen we midden op de dag en combineren we het met een gezellig diner en avond spelen van verschillende games. Veel gelegenheid om elkaar en Matrix Gaming te leren kennen.

Aanmelden kan via de website van Connections NL

Aanmelden via Connections NL