Laden Evenementen

Saganet reikt elk jaar een award uit aan de student die het beste mbo, hbo of wo eindproduct/eindscriptie over spelsimulaties heeft gemaakt: de Saganet Award. De prijs is een stimulans voor talentvolle studenten om zich te verdiepen in de wereld van spelsimulaties en serious gaming: van ontwerp tot effectenonderzoek, van interactieve rollenspelen tot online games en alles daartussenin. Wij nodigen iedere student, die geïnteresseerd is, uit om mee te doen. Doe mee en ding mee voor de award!

De waarde van de prijs is € 1000 en er is een prijs beschikbaar voor het beste spelontwerp en het beste onderzoek. Je mag dit bedrag binnen een jaar besteden aan deelname aan een conferentie, workshop of summerschool over spelsimulaties, maar ook voor ondersteuning bij het publiceren van een artikel over het eindverslag of product.

De eindopdrachten of scripties moeten beoordeeld zijn tussen 1 juni 2018 en 31 augustus 2019 en uiterlijk 27 september worden ingediend. De vijf beste kandidaten mogen hun ontwerp of onderzoek presenteren op het onderzoeksseminar, 28 november 2019 en dan wordt tevens de award uitgereikt.

Datum: 28 november 2019.
Locatie: Instituut Archimedes, Hogeschool Utrecht,
Adres: Padualaan 97, 3584 CH Utrecht
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur (vooraf lunch inbegrepen)