Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Zin in een beetje uitdaging? Spelletje spelen?

Kom naar het Saganet seminar faciliteren!

Maak inzet van games nog effectiever & leuker voor jezelf en voor anderen…terwijl je minder hard hoeft te werken en het spel en wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken (motiveringstechnieken, focustechnieken, creëren van leerloops met een rode draad) het werk laat doen.

Het is balanceren met goede voorbereiding en verwachtingenmanagement, maar mensen vooral van de simulatie laten leren en hun eigen ontdekkingen laten doen. Methoden en technieken helpen en ondersteunen, daarentegen is de facilitator als integere, open persoon van grote invloed.

Wat gaan we doen op dit top seminar dat je niet wilt missen?

We spelen Hexagon, een heel uitdagende, breed inzetbare, veelzijdige spelsimulatie met allerlei faciliteer technieken. Je kunt ervoor kiezen het zelf te ervaren als deelnemer of je op te geven om een van de technieken zelf te faciliteren.

Hexagon is een analoge simulatie, die spelers ‘dicht op de huid komt’, het is een spel dat heel krachtig kan werken, maar waarvoor je als facilitator soms wel alles uit de kast moet halen…maar dan heb je ook wat! Spelers kunnen zich decennia later nog exact herinneren waar Hexagon hen op triggerde. Hexagon kan gebruikt worden voor ontwikkeling van besluitvorming, persoonlijke effectiviteit, teamvorming en leren, verandering en communicatie.

De keuze van de faciliteertechnieken is gebaseerd op het promotieonderzoek van Marieke de Wijse bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Marieke heeft op aanraden van Léon de Caluwé onder andere verschillende draaiboeken met allerlei faciliteertechnieken op effectiviteit getest bij verschillende typen organisaties met veranderkundige doelstellingen op individueel en op groepsniveau en ze deelt haar kennis graag. Marieke heeft ca. 20 jaar ervaring met het faciliteren van spelsimulaties bij meer dan 300 organisaties wereldwijd.

Als je wil mee faciliteren geef je dan snel op bij kirsten@saganet.nl, dan neemt Kirsten of Marieke contact met je op. Voorbereidingstijd is minimaal, ca 15 minuten per onderdeel.

Graag tot ziens op dit inspirerende seminar en neem gerust kosteloos een introducee mee, zij zullen zeker een leuke dag beleven!!

Kosten:
Gratis voor Saganet-leden, niet-leden betalen Euro 50,=. Je wordt dan automatisch een jaar lid.
Bij deze bijeenkomst mag je als lid van Saganet ook kosteloos een introducee meenemen.