Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Je hebt een succesvol spel gemaakt. En je bent nieuwsgierig hoe je andere partijen voor je spel kunt interesseren. Misschien kun je er zelfs geld voor vragen. Maar hoe pak je zoiets aan? Wat is zo’n spel waard? En welke problemen kom je tegen?

Op 29 maart organiseert Saganet een seminar “Vermarkten van Spellen”. Het seminar vindt plaats in Utrecht.

Tijdens de bijeenkomst kun je je spel pitchen in 2 – 5 minuten. Verder vertellen Pieter van der Haak, Matthijs Westerwoudt en Herman van der Bij over hun ervaringen in het vermarkten van spellen.We sluiten de bijeenkomst af met de lancering van Jump serious games, een platform om vraag en aanbod naar en van spellen bij elkaar te brengen.

Programma

12.00 uur Inloop en lunch
13.00 uur Pitch je spel
14.00 uur Korte presentaties.
15.00 uur Jump serious games
15.30 uur Lanceer je spel op Jump
16.30 uur Afsluiting en borrel

Inleiders

 

Pieter van der Haak is oprichter van P&A Talentontwikkeling. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma’s en methodes, waaronder serious games. Hij is op dit moment actief met het opzetten van Jump Serious Games. Pieter is sociaal psycholoog (Universiteit van Groningen, 1997) en is afgestudeerd aan de HTS Groningen (1990).

 

 

Matthijs Westerwoudt werkt bij Frisse Blikken. Daar houd hij zich bezig met allerlei organisatie vraagstukken en bekijkt deze vanuit de bril van een game designer. Zo ontwerpt hij escape rooms, serious games en gamefied (verander) trajecten voor organisaties. Hij werkt daarbij nationaal en internationaal. Matthijs heeft Psychologie en Bedrijfskunde gestudeerd in Amsterdam. Daarnaast heeft hij een bedrijf met zijn broer en ontwerpt, maakt en verkoopt hij allerlei meubels onder de naam: Studio Westerwoudt.

 

Herman van der Bij is ondernemer met meer dan 35 jaar ervaring in onderwijs, advieswerk en bedrijfssimulaties. Hij is mede-oprichter van Simagine Business simulations. Daar heeft hij als creatief directeur bijgedragen aan de ontwikkeling van een kleine 20 bedrijfssimulaties en ernst-spellen, die over de hele wereld worden ingezet in onderwijs, trainingen en organisatieverandering. Herman heeft een master in wiskunde en informatica aan de Rijksuniversiteit van Groningen en een Master Change Management bij het SIOO.

Kosten

Gratis voor Saganet-leden, niet-leden betalen Euro 50,=. Je wordt dan automatisch een jaar lid.
Bij deze bijeenkomst mag je als lid van Saganet ook kosteloos een introducee meenemen.