Conferentie Gamedidactiek 2022 o.v.b.

Conferentie Gamedidactiek 2022 o.v.b.

Beste serious gamer,

Ook in 2022 organiseren we natuurlijk weer de Conferentie Gamedidactiek. Deze keer is het thema “Valsspelen: een vloek of een zegen?”. We hebben een spannende keynote spreker op het oog, bekend van “Wie is de Mol?”.

Maar je raadt het al, alles loopt dan anders dan je denkt. Niets is wat het lijkt… Zo zal de Conferentie plaatsvinden in april, wat later dan gebruikelijk. Zet woensdag 13 april 2022 met potlood in je agenda. We hopen dan de vertrouwde locatie op de Uithof in Utrecht te kunnen boeken en weer met grote groepen fysiek samen te komen.

Bijdrage leveren
Mocht je een bijdrage willen leveren in de vorm van een workshop, ga dan naar dit formulier. Je kunt ook delen als je iemand kent die belangstelling heeft om zijn of haar activerende werkvorm te willen delen met onze deelnemers.

Lunchmarkt
Mocht je met een standje aanwezig willen zijn op de Lunchmarkt, ga dan naar het formulier.

Ook deze zesde editie van conferentie Gamedidactiek wordt ondersteund door SAGANET. Dat maakt het mogelijk dat SAGANET leden gratis toegang zullen krijgen tot dit geweldige initiatief. De online versie van 2021 trok maar liefst zo’n 450 deelnemers!

Meer info op de website van de organisatie

Datum/Tijd
13 april 2022
10:00 - 17:00 uur
iCal

Locatie
Marinus Ruppertgebouw
Leuvenlaan 21
3584 CE Utrecht
Nederland