SAGANET Award

Saganet AwardSaganet, de Nederlandse vereniging voor spelsimulatieprofessionals, reikt elk jaar een award uit voor beste hbo- of wo-scriptie: de Saganet Award. De Saganet Award is een stimulans voor talentvolle studenten om zich te verdiepen in de wereld van spelsimulaties en serious gaming: van ontwerp tot effectenonderzoek, van interactieve rollenspelen tot online games en alles daartussenin. Deelname aan de Saganet Award staat open voor studenten van universiteiten en hogescholen in Nederland. Doe mee!  De inschrijvingstermijn is verlengd tot 31 mei 2018.

De waarde van de prijs is € 1500. Je mag dit bedrag besteden aan deelname aan een conferentie, workshop of summerschool. Maar ook voor ondersteuning bij het publiceren van een artikel over het eindverslag.

De eindverslagen of scripties moeten beoordeeld zijn tussen 31 maart 2017 en 31 mei 2018.

Insturen scriptie / eindverslag
[recaptcha]


Roy van Bussel – Saganet Award-winnaar 2014

20 januari, 2017|

Saganet Award-winnaar 2013: Roy van Bussel Roy van Bussel is gediplomeerd metaalbewerker, docent werktuigbouw en technisch tekenen en ontwikkelaar van innovatieve onderwijsvormen bij Kenteq, het kennis- en adviescentrum voor technisch [...]