SAGANET Award

Saganet AwardSaganet, de Nederlandse vereniging voor spelsimulatieprofessionals, reikt elk jaar een award uit voor het beste mbo, hbo of wo eindproduct: de Saganet Award. De Saganet Award is een stimulans voor talentvolle studenten om zich te verdiepen in de wereld van spelsimulaties en serious gaming: van ontwerp tot effectenonderzoek, van interactieve rollenspelen tot online games en alles daartussenin. Deelname aan de Saganet Award staat open voor studenten van mbo, hbo en wo instellingen in Nederland die een eindproduct hebben gemaakt over spelsimulaties: een innovatief spelontwerp of onderzoek naar een spelsimulatie. Doe mee! 

De waarde van de prijs is € 1000 en er is een prijs beschikbaar voor het beste spelontwerp en het beste onderzoek. Je mag dit bedrag binnen een jaar besteden aan deelname aan een conferentie, workshop of summerschool over spelsimulaties, maar ook voor ondersteuning bij het publiceren van een artikel over het eindverslag of product.

De eindopdrachten of scripties moeten beoordeeld zijn tussen 1 juni 2018 en 31 juli 2019 en uiterlijk 1 augustus worden ingediend. De vijf beste kandidaten mogen hun ontwerp of onderzoek presenteren op het onderzoeksseminar in november 2019 en dan wordt tevens de award uitgereikt.

Insturen spelontwerp / eindverslag

Roy van Bussel – Saganet Award-winnaar 2014

20 januari, 2017|

Saganet Award-winnaar 2013: Roy van Bussel Roy van Bussel is gediplomeerd metaalbewerker, docent werktuigbouw en technisch tekenen en ontwikkelaar van innovatieve onderwijsvormen bij Kenteq, het kennis- en adviescentrum voor technisch [...]